"Tear down this wall!"

Velkommen!

Her på siden vil vi gennemgå forskellige løsninger som får dig forbi diverse DNS-blokeringer, så du kan kan surfe privat og anonymt på nettet, og få adgang til alle de hjemmesider du ønsker.

Disse redskaber må naturligvis ikke bruges til at begå ulovligheder, men kan bl.a. benyttes til at sikre privatlivets fred.

God fornøjelse!



Overplay Smartdns er en banebrydende nyskabelse designet til at give ultimativ adgang til websteder, der ellers er begrænset fra din placering, uden behov for brug af en VPN tunnel!

Log på Twitter og Facebook fra Kina, Hulu eller iPlayer fra dit kontor, eller se DR HD på ferien. Hvor som helst din internetadgang filtreres via DNS, kan smartdns hjælpe!

Smartdns er en innovativ teknologi, der er udviklet til at supplere Overplays udvalg af forskellige high-speed VPN-servere. Du får gratis adgang til smartdns i alle abonnement pakker hos OverPlay. Når det er aktiveret, vil du aldrig behøve at bekymre dig om at få adgang til dine foretrukne websteder igen. Bare klik ind på siderne som normalt, og smartdns vil sørge for at du altid har fuld adgang.

Opsætningen er utrolig enkel. Bare aktiver smartdns OverPlay tjenesten, og konfigurer derefter DNS-server-indstillingen på din computer. Genstart computeren, og det er alt! Opret en konto her.

Du kan bl.a. omgå en DNS/ISP blokering med Overplay.