Pressen skriver

Internet Revolution - Fri poker til Folket!
Som en tyv om natten har Danmark fået en ny spillelov, der gør internetcensur til noget ganske selvfølgeligt. Hvis loven vedtages, og det gør den, kan Skatteministeriet uden videre fra sommeren 2010 beordre internetudbydere til at blokere for udenlandske spillesider, der ikke har købt dansk licens. Loven er skandaløs og der bør rejse sig en folkebevægelse imod den!

Danske Spil får monopol på VM
"Spilchok: Ny spillelov gør det muligt for staten at blokere udenlandske bookmakeres internetsider under VM i fodbold"

Sådan skal ulovlige spil blokeres
"Den samme DNS-blokering som blev brugt i Pirate Bay-sagen skal nu bruges mod ulovlige spiludbydere."

Bookmakerne: ulovligt og vanvittigt
"Konkurrenceforvridende og til skade for forbrugerne, lyder anklagerne fra spilleselskaberne over statens planer om at holde dem ude af det danske marked fra før VM i fodbold."

Dansk spil-blokering strider mod EU-lov
"Danske teleselskaber truer med retssag, hvis de får ordre om at blokere spilsider."

Fri os fra dén liberalisering
"...Så den varslede liberalisering var længe ventet. Nu hvor lovforslaget har set dagens lys fortryder jeg. Den slags liberalisering vil jeg helst være fri for, tak!"

Danske Spil uden konkurrence under VM?
"VM i fodbold er normalt en fest for danske tippere, med masser af væddemål til at give løjerne på TV-skærmen et ekstra pift. Men sommerens slutrunde i Sydafrika kan komme til at ligne en gabende 90-års-fødselsdag med letøl på bordet og muzak i højttalerne."

100 dage til VM. 100 dage til spille-ragnarok.
"Fodbold VM nærmer sig - og det gør vedtagelsen af Danmarks nye spillelov også. Hvis loven vedtages som den ligger bliver der spille-ragnarok til VM - og resten af året."

STOP! Denne hjemmeside må du ikke bruge!
"Vi klandrer eksempelvis Kina, når hjemmesider lukkes, men vi skal passe på ikke selv at afskaffe det frie internet, danskerne er vant til og glade for."

Danmark anklages for censur
"Danmark beskyldes for at ville bedrive censur på internettet i lighed med Kina og Nordkorea. En glidebane, siger en række eksperter og toneangivende organisationer."

Lov-forslag: Teleselskabet straffes for dit net-spil
"En kommende lov gør det ulovligt at formidle datatrafik til ulovlige spillesider. Spærrer teleselskaber ikke kundernes adgang, får de en bøde."